Nyheder
Velkommen
Badminton
E-sport
Gymnastik
Volley ball
Nyhedsbreve
Kontakt
Sponsor i Langhøj KFUM
Links mm.
Medlems login


 
Velkommen  Støt vores sponsorer

Velkommen

Den nye sæson 2020/21 står for døren og vi glæder os helt vildt i Langhøj KFUM’s IF til endnu en sæson med sport i Langhøj!

Vi kommer ikke udenom at nævne Covid 19 – eller Corona. Det var en hård nyser at skulle aflyse flere arrangementer både i foråret og henover sommeren 😥 ØV hvor gjorde det ondt!!!!

Vi er en flerstrenget forening, hvilket betyder der ved de enkelte sportsgrene er forskellige forholdsregler vi skal tage hensyn til. Via DGI og DIF får vi de retningslinjer der er gældende i takt med at situationen hele tiden ændre sig – både når det går frem og når det går tilbage. Vi holder os hele tiden opdateret og følger selvfølgelig retningslinjerne.
Vi tror på det hele bliver godt – men vi skal alle huske, det stadig handler meget om hånd-hygiejne og afstand – mere end hvis man ikke dyrker sport - samt at man ikke kommer i hallen, hvis man udviser symptomer. Det skal vi bede om at alle husker og respekterer! Der står håndsprit ved begge indgange til hallen samt adgang til sæbe og vand på toiletterne.

Her i bladet kan du læse om de tilbud der er i Langhøj KFUM’s IF.

Du kan endvidere følge os på vores hjemmeside: www.langhoj-if.dk  - hvor du kan tilmelde dig de forskellige hold – samt i grupperne ”Langhøj KFUM’s IdrætsForening” og ”Badminton i Langhøj KFUM’s IdrætsForening” på Facebook.

Vi er som forening afhængig af alle jer frivillige, der byder ind i foreningens hverdag og til de store arrangementer, der løber af staben i løbet af sæsonen. Det er en stor glæde for os og en nødvendighed for, at vi kan lykkes med en masse tilbud i løbet af året.
Det er rart at der i foreningen er så mange aktive – det være sig både medlemmer – men så sandelig også alle jer frivillige, der får hjulene til at løbe rundt!

Uden jer frivillige, ville vi ikke være til – og I er alle et stort aktiv for foreningen.

Har du lyst til at være en del af det frivillige team i Langhøj KFUM’s IF, kan du kontakte en i bestyrelsen. Du kan finde kontaktinformationerne på her i bladet. Vi vil rigtig gerne have dig med!

Til sidst en STOR TAK til alle vore SPONSORER, gamle som nye, som vi henter stor økonomisk støtte hos. Dette er med til, at vi kan tilbyde idrætsaktiviteter til vore børn og unge til gode kontingenter.

STØT VORES SPONSORER, de støtter os!

Med ønsket om en rigtig god sæson –
lad os passe godt på hinanden og os selv!

Vi ses i hallen!

 

Ina Hestbæk Jakobsen

 
LANGHØJ KFUMs IF  |  Bækvej 2 - 7600 Struer |  CVR: 82741712
© Copyright 2021 Langhøj IF - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet