Nyheder
Velkommen
Badminton
E-sport
Gymnastik
Volley ball
Nyhedsbreve
Kontakt
Sponsor i Langhøj KFUM
Links mm.
Medlems login


 
Velkommen  Støt vores sponsorer

Velkommen

Langhøj KFUM’s IF (LKIF) er en AKTIV FORENING i et aktivt lokalsamfund.

Vi forsøger at være i konstant udvikling for at forblive et aktiv for vores lokalområde.

I LKIF glæder vi os helt vildt til den nye sæson med GANG I DEN med Gymnastik, Badminton, Volleyball, E-Sport og ”Pige træf”.

E-sport er en ny foreningsaktivitet igangsat af Langhøjhallen i sidste sæson, og som vi er vildt glade for har valgt at blive en del af LKIF. Velkommen til E-Sport!

”Pige Træf” er et nyt tiltag for piger i alderen fra 12-17 år, hvor ALLE interesserede, såvel efterskoleelever og andre ikke aktive i foreningen, er velkommen til at deltage i. Vi begynder med en mini camp den 14. september. Vi glæder os til at se jer!

Her i bladet kan du læse mere om, hvad der sker her og nu. Du kan endvidere følge os på vores hjemmeside:www.langhoj-if.dk og i gruppen på facebook: ”Langhøj KFUM”.

TUSIND TAK til jer mange frivillige, der bidrager med at fastholde og udvikle LKIF. Som forretningsudvalgsmedlemmer, bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer, trænere, hjælpetrænere, ungledere, holdledere m.fl., er I alle gode og vigtige rollemodeller for vore unge mennesker.

Vær med til at støtte fremtiden i Langhøj området - `gør noget aktivt`. Vi kan altid bruge en hjælpende hånd til både stort og småt. Du finder os der kan kontaktes her i bladet eller på vores hjemmeside. Også I år en stor TAK til jer der har meldt sig til at stå for CykelSponsorRally den 26. august og for hele Langhøjområdets Julefrokost, den 17. november. Tusind TAK til jer, som i mange år har stået for disse 2 nævnte vigtige arrangementer for foreningen.

Til sidst en STOR TAK til alle vore SPONSORER, gamle som nye, som vi stadig henter stor økonomisk støtte hos. Dette er med til at vi kan tilbyde idrætsaktiviteter til vore børn og unge til gode kontingenter.

STØT VORES SPONSORER, de støtter os.

Med håbet om en fantastisk sæson.

Henning Bach Jokumsen

Formand Langhøj KFUM´s IF

LANGHØJ KFUMs IF  |  Bækvej 2 - 7600 Struer |  CVR: 82741712
© Copyright 2019 Langhøj IF - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet