Nyheder
Velkommen
Badminton
E-sport
Gym. og Dans
Håndbold
Volley ball
Nyhedsbreve
Kontakt
Sponsor i Langhøj KFUM
Links mm.
Medlems login


 
Velkommen  Støt vores sponsorer

Velkommen

Langhøj KFUM’s IF (LKIF) er en AKTIV FORENING i et aktivt lokalsamfund.

Vi forsøger at være i konstant udvikling for at forblive et aktiv for vores lokalområde.

Vi samarbejder i dag tæt med Langhøj Fitness omkring koordinering af holdtider/-aktiviteter, annoncering og tjener penge sammen ved Langhøj Boxen Crew koncertarbejde.

Vi har et tæt samarbejde med Langhøjskolen om at stå for skolebadminton for 4.-8.klasse samt omkring ”Forenings-/skolesport”, hvor 0.-3.klasse på skift i 4-5 uger prøver 3 forskellige sportsgrene, et samarbejde sammen med Linde Boldklub. Læs mere om det i det store Blå Foreningshæfte

I LKIF glæder os helt vildt til den nye sæson med GANG I DEN med Gymnastik, Badminton, Håndbold og Volleyball i LKIF.

Du kan endvidere følge os i gruppen på facebook: ”Langhøj KFUM”. Her vil du også pludselig kunne læse om en PRIS som LKIF modtager i efteråret af et Idrætsforbund. Vi er lidt stolte over at få endnu en pris, som da vi fik Struer Kommunes Foreningspris for 2015.

TUSIND TAK til jer mange frivillige, der bidrager med at fastholde og udvikle LKIF. Som forretningsudvalgs-medlemmer, bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer, trænere, hjælpetrænere, ungledere, holdledere m.fl., er I alle gode og vigtige rollemodeller for vore unge mennesker.

Vær med til at sikre fremtiden i Langhøj området - `gør noget aktivt`.  Vi kan altid bruge en hjælpende hånd til både stort og småt. Du finder os der kan kontaktes her i bladet eller på vores hjemmeside.

Til sidst en STOR TAK til alle vore SPONSORER, trofaste som nye, som vi stadig henter stor økonomisk støtte hos. Dette er med til at vi kan tilbyde idrætsaktiviteter til vore børn og unge til gode kontingenter.

STØT VORES SPONSORER, de støtter os.

Med håbet om en fantastisk sæson.

Henning Bach Jochumsen

Formand Langhøj KFUM`s IF

LANGHØJ KFUMs IF  |  Bækvej 2 - 7600 Struer |  CVR: 82741712
© Copyright 2018 Langhøj IF - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet